Noor ettevõtja loob lastele rahustavaid jutte

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Krõõt Kroonmäe on kogenud, et aastaid ainult kodukontoris töötamine mõjub vaimsele tervisele halvasti. Seetõttu jagab ta töötegemist kodu ja coWork Paide vahel, et füüsiline kontakt inimestega ei kaoks.
Krõõt Kroonmäe on kogenud, et aastaid ainult kodukontoris töötamine mõjub vaimsele tervisele halvasti. Seetõttu jagab ta töötegemist kodu ja coWork Paide vahel, et füüsiline kontakt inimestega ei kaoks. Foto: Kristo Kivisoo

Paide ettevõtja ja kahe lapse ema Krõõt Kroonmäe (35) pani eelmisel sügisel aluse oma idufirmale, portaalile calmy.ee, mis pakub lastele meelerahuharjutusi. Juba enne seda palgatööd tehes teadis Kroonmäe, et just ettevõtlus on tema tulevik. Kaheksa aastat kodukontorit on talle aga õpetanud, et see pole kaugeltki ideaalne töökeskkond, sest võib lõppeda suure läbipõlemise ja vaimse mandumisega.

Kuigi Calmy plaanid on suured, idufirmat asutada raske ja harjuda tuleb korrapäratu sissetulekuga, on oma äriga tegelemine andnud Kroonmäele midagi, mis kaalub üles kõik raskused – see on vabadus.

Vabadus teha seda, mis meeldib, siis, kui meeldib ja puhata siis, kui ta seda vajab. Seda viimast on ta pidanud suisa õppima.

Tagasi üles