Paide äärelinna miljonikompleks näeb välja igati esinduslik

Copy
Valmiv Paide päästekomando.
Valmiv Paide päästekomando. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Juba mõned kuud tagasi Paide päästekomando ehitustööde poole peale jõudmist ehk äärelinna ehitustandril peeti sarikapidu. Kuigi hoone valmimiseni on veel mõned kuud jäänud, siis juba praegu näeb komando oma välispildilt välja igati esinduslik.

Lääne päästekeskuse juht Heiki Soodla sõnas sarikapeol, et ühe päästekomando ehitamine on maamärk, mis on mõeldud püsima aastasadu. „Lääne regioonis on viimase kümne aastaga ehitatud 12 komandot, Paide on siis 13. uus päästekomando,” loetles ta. „Paide kui Eestimaa keskpunkti päästekoha asukoha valisime me perspektiiviga, et uue komandohoone kõrvale saaks tulevikus kerkida elanikkonnakaitse ohutuskeskus. Krunt on meil olemas, mida aga hetkel ei ole, on rahalised vahendid.”

Projekti viib kohapeal ellu OÜ Fund Ehitus. „Meil on hea meel, et saame panustada Eesti siseturvalisuse suurendamisse ning et riik tegeleb komandode uuendamise ja ehitamisega ka laiemat üle Eesti. Püüame ehitusega head tempot hoida, et suve lõpuks saaksid päästjad uutesse ruumidesse kolida,” sõnas Fund Ehituse tegevjuht Reigo Marosov.

Tagasi üles