Arvamusfestivali uus eestvedaja: Paide ja arvamusfestival käivad kokku

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Arvamusfestivali tulevane eestvedaja Taaniel Raudsepp saabus oma esimesele arvamusfestivalile aastaid tagasi suure skepsisega, ent lahkus vauelamusega.
Arvamusfestivali tulevane eestvedaja Taaniel Raudsepp saabus oma esimesele arvamusfestivalile aastaid tagasi suure skepsisega, ent lahkus vauelamusega. Foto: Dmitri Kotjuh

Sel sügisel saab Paide arvamusfestival uue eestvedaja. Uude rolli astub kultuuriilmas end juhina näidanud, samuti era- ja ka avaliku sektori juhtimise kogemust omav Taaniel Raudsepp, kelle eestvedamisel tuleb esimene festival 2025. aastal.

Uue eestvedaja leidmiseks korraldatud avalikule konkursile oodati festivali maaletooja ja praeguse nõukoja liikme Kristi Liiva selgitusel kandideerima tugeva missioonitunde ja juhtimiskogemusega inimesi. Sobiv kandidaat pidi mõistma ka seda, kuidas paarisaja vabatahtlikuga organisatsioon toimib.

Liiva sõnul vastas Taaniel Raudsepp kõikidele nõukoja ootustele. «Ta omab mitmekülgset ja pikaajalist juhtimiskogemust, on teadlik arvamuskultuuri ja demokraatia arendamise väljakutsetest ning tal on tugev tahe arvamusfestivali strateegilisi eesmärke ellu viia,» lausus ta. «Samuti on tema kogemustepagasis valdkonna rahastamise ekspertsus. Need oskused on festivali kui vabaühenduse juhtimise juures väga olulised.»

Tagasi üles