Pakiautomaadid kolitakse vajadusel ka maakohtadesse

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Omniva tütarettevõte Picapac omandas eelmisel suvel Parcelsea pakiautomaatide võrgustiku ja nüüd on selles juba üle 900 kodulähedase pakiautomaadi.
Omniva tütarettevõte Picapac omandas eelmisel suvel Parcelsea pakiautomaatide võrgustiku ja nüüd on selles juba üle 900 kodulähedase pakiautomaadi. Foto: Raul Mee

Kevadel tõi erapakiautomaatidega tegelev Picapac turule uued, kaheksalahtrilised kogukonna pakiautomaadid, mis viimase kolme kuu jooksul on jõudnud mitmesse Eesti paika, ka Järvamaale.

Kevade jooksul on Picapacile laekunud 60 sooviavaldust kogukonna pakiautomaadi paigalduseks. Kõige rohkem avaldusi tuli Harjumaalt, Tartumaalt, Lääne-Virumaalt, Jõgevamaalt ja Viljandimaalt. Praeguseks on paigaldatud 18 pakiautomaati, peamiselt Tallinna ja selle lähiümbrusse, järgnevatel kuudel suureneb ettevõtte hinnangul nende arv veelgi.

Kuigi Järvamaal on postiettevõte Omniva, mille tütarettevõte Picapac on, viimasel ajal sulgenud postipunkte ja ära korjanud ka kirjakaste, viidates teenuse vähesele nõudlusele ning kulude kokkuhoiule, pole Järvamaa maapiirkondadest Omniva kommunikatsioonijuhi Reelika Lepale teadaolevalt veel kogukonna pakiautomaadi paigalduse avaldusi tulnud.

Tagasi üles