Pariisi suve OM on nähtav kõigile üle Eesti

Järva Teataja
Copy
Kanal2.
Kanal2. Foto: Sander Ilvest

Alates 1. juulist on Duo Media Networks telekanalid Kanal 2, Duo 4, Duo 5 ja Kanal 7 nähtavad vabalevis, mis võimaldab kõigil Eesti televaatajatel jälgida Pariisi 2024. aasta suveolümpiamänge tasuta ja igal pool üle Eesti, telekanaleid näeb tavaantenniga olenemata asukohast ja sõltumata tasulise telepaketi olemasolust.

Duo Media Networks’i juhatuse esimees Jüri Pihel rõhutab, et olümpiamängud on sündmus, mis ühendab inimesi üle kogu maailma. Kanalite liikumisega vabalevisse on spordiajaloo suursündmus nähtav kõikjal Eestis ja tasuta. "Meil on suur rõõm tuua see erakordne vaatemäng kõigi Eesti inimesteni. Vabalevisse naasmine tähendab, et igaühel on võimalus saada osa spordimaailma suurimatest saavutustest ja hetkedest nii linnas, suvilas kui ka maakodus," lisab Pihel.

"Eestis vaatab vabalevis ehk tavaantenni kaudu telerit ligikaudu 207 000 inimest. Olümpiamängud on telemaailmas tõeline suursündmus ning vabalevi signaali pakkujana on Leviral hea meel teha koostööd Duo Media Networks’iga, et põnevad võistlused jõuaksid sel suvel võimalikult paljude huvilisteni," ütles Levira Tehnoloogia- ja IT direktor Kristo Kaasan.

Tagasi üles