Paide nutiesinduses käib äikese tõttu kibekiire töö

Järva Teataja
Copy
Telia avasPaides moodsa nutiesinduse
Telia avasPaides moodsa nutiesinduse Foto: Dmitri Kotjuh

Telia nutiesindusel Paides on parasjagu käimas kiired töönädalad, sest intensiivne äikeseperiood on inimeste koduseadmeid omajagu läbi kärsatanud.

Kui pikselöök näiteks koduruuteri kasutuskõlbmatuks muudab, on kliendil võimalik Paide nutiesindusest suurema vaevata uus seade hankida. Ooteaega seejuures polegi – enimvahetatavad seadmed on esinduses alati kohapeal olemas.

Nõu küsimine käib samuti lihtsalt – nutiesinduses töötavad videoülekande vahendusel konsultandid, kes abistavad külastajaid nõu ja jõuga. Tänu sellele pole klientidel tarvis Tallinnasse uue seadme järele sõita – kodulähedane nutiesindus aitab kokku hoida nii aega kui ka raha.

Juunikuu vältel pani ilmataat klientide kannatust ikka ja jälle proovile – Järvamaal kasvasid äikesekahjustusest tingitud tehnikute väljakutsed võrreldes maikuuga enam kui neli korda.

„Nutiesindused on senise äikeseperioodi vältel olnud klientidele väga suureks abiks,“ tunnistas Telia Eesti erakliendiüksuse juht Kristjan Viilmann. „Tänu nutiesindustele ei pea inimesed sõitma kodust kaugele uue seadme järele, vaid saavad selle kätte kodu lähedalt ja vaid mõne minutiga.“

Telia nutiesindus asub Paides aadressil Pärnu 67. Esindusse sisenenud klient saab puutetundliku ekraani vahendusel soovi korral ühenduse Telia esinduse konsultandiga.

Kliendil on võimalik eeltäidetud pakirobotist kätte saada nii digibokse, ruutereid, SIM-kaarte, TV-pulte kui ka näiteks telefone. Lisaks saab nutiesinduses soovi korral sõlmida kliendilepinguid ning küsida tehnilist nõu.

Tagasi üles