Järvamaa kõige silmapaistvamad koolilõpetajad särasid roosiaias

Egert Ninep
, Suvereporter
Copy
Tublimaid lõpetajaid tunnustati Kadrioru roosiaias
Tublimaid lõpetajaid tunnustati Kadrioru roosiaias Foto: Erakogu

Teisipäeval toimus Kadriorus roosiaias pidulik vastuvõtt, kus president Alar Karis ja haridus- ja teadusminister Kristina Kallas tunnustasid kõige tublimaid koolilõpetajaid. Vastuvõtul käisid ka Järvamaa koolide lõpetajad.

Nii nagu igal aastal, toimus tänavugi roosiaias vastuvõtt säravatele koolilõpetajatele. Esindatud oli ka Järvamaa: Järva-Jaani gümnaasiumist ja Koeru keskkoolist sai vastuvõtule kutse üks noor, Paide gümnaasiumist ja Türi ühisgümnaasiumist kaks noort ning samuti oli kutsutuid Järvamaa kutsehariduskeskusest.

Türi ühisgümnaasiumist kutsuti vastuvõtule Anet Ivanov ja Marianne Riško."Õhkkond roosiaias oli meeldivalt pidulik ning parajalt päikseline. Kõnepuldis võtsid sõna ja jagasid tublidele lõpetajatele nii elutarkusi kui ka kiidusõnu President Alar Karis, haridus- ja teadusminister Kristina Kallas ning lõpetajate esindaja Tallinna Ülikooli bakalaureusekraadiga lõpetaja. Muusikalise elamuse pakkus Maria Kallastu. Peale sõnavõtte ja muusikalist etteastet toimus pildistamine koos presidendiga, misjärel said külalised süüa torti. Lisaks võileivatordile ja magusale koogile pakuti ilmale kohaselt ka värskendavat Premia jäätist. Oleme õnnelikud, tänulikud ja tunneme uhkust selle üle, et olime kutsutud presidendi roosiaeda vastuvõtule," loetlesid noored.

Tagasi üles