Rotary klubi toetab endise koolimaja purskkaevu taastamist

Copy
Selline näeb välja uuendatud purskkaev ja sinna juurde kuuluv puhkeala.
Selline näeb välja uuendatud purskkaev ja sinna juurde kuuluv puhkeala. Foto: Türi vallavalitsus

Maailma suurima heategevusorganisatsiooni Rotary, mille üks väike rakuke asub ka Türil, on klubi president Veiko Viigipuu sõnul iga-aastaselt toetanud rahaliselt Türi linna üldisesse avalikku ruumi objektide soetamist või ehitamist.

Üks Rotary liikumise põhimõtetest on tegutseda elamiskõlbliku keskkonna suunas ja selle põhimõtte järgi on Türi Rotary klubi toimetanud juba pea 30 aastat. Sel aastal otsustasid Rotaryd toetada endise koolimaja purskkaevu taastamist.

„Kui kuulsime Türi vallavalitsuse plaanist taastada endise koolimaja purskkaev ning kujundada ümber seda ümbritsev ala koos pargipinkide, kõnniteede ja lillepeenardega, võtsime koheselt vastu otsuse just seda ettevõtmist toetada," ütles Viigipuu. Soovime ka sel aastal linnaruumi ilusamaks tegemisse panustada ning sellist suurt ettevõtmist toetada.

Viigipuu tõi välja, et lisaks nende endi rahalisele panusele, võtab Rotary klubi sel aastal ka initsiatiivi, et purskkaevu taastamise ning seda ümbritseva ala ümberkujundamise projekti elluviimise toetamiseks ettevõtjatega läbirääkimisi pidada. „Mitmed ettevõtjad on minuga juba ise ühendust võtnud ja oma panustamise soovist teada andnud," kinnitas Viigipuu ja oli veendunud, et neid ettevõtjaid, kes antud projekti toetada tahavad, on kindlasti veel.

4. juuli õhtuks oli annetajate toel vallavalitsuse arvele laekunud 2676 eurot. Oma panuse endise koolimaja purskkaevu taastamiseks on andnud juba väga paljud inimesed, teiste hulgas ka mitmed volikogu liikmed - Jaanus Marrandi, Sten Perillus, Lea Urb ja Ülle Välimäe.

Pöördume siinkohal ettevõtjate ja eraisikute poole, kes tunnevad, et soovivad ka vallamaja ja raamatukogu esise ala ümberkujundamist rahaliselt toetada.

Selleks on soovijail võimalik teha ülekanne hiljemalt 20. augustiks Türi vallavalitsuse arvelduskontole.

Kõikide annetajate nimed, kelle panus ületab viiskümmend eurot, saavad ära märgitud purskkaevu juurde paigaldataval toetajate tänutahvlil. Kui annetaja ei soovi oma nime avalikustada, siis tuleb sellest annetust tehes teada anda.

Tagasi üles