Paide linnameeskond võitles tugeva BK Häckeni vastu välja viigi, kuid langes eurosarjast

Copy

Teisipäeva õhtupoolikul kõlas Tallinnas A. Le Coq Arenal Euroopa Konverentsiliiga kolmanda eelringi korduskohtumise avavile. Teistkordselt ristasid piigid Paide linnameeskond ja Rootsi BK Häcken. Linnameeskond pakkus fännidele mõnusa jalgpalliõhtu ja tugeva emotsiooni, sest 1-1 viik võideldi välja endast paberil tunduvalt tugevama vastase vastu.

Tesipäeval toimus Paide linnameeskonna ja BK Häckeni vahel Konverentsiliiga kolmanda eelringi korduskohtumine. Eelmisel nädalal toimunud avakohtumises lõid rootslased paidekate väravasse lausa kuus palli, millele linnameeskond vastas vaid ühega ehk Eestisse tagasi sõideti viieväravalises defitsiidis, mida on Rootsi tippklubi vastu ütlemata raske tasa teha. Kuigi sotsiaalmeediasse postitatud promoklipis kinnitas ka legendaarne spordikommentaator Kalev Kruus, et Paide linnameeskonna euroteekond saab teisipäeval läbi, siis tõestamist oli järvakatel küll ja veel. Esiteks olid laual nii klubi kui ka terve Eesti jalgpalli jaoks olulised koefitsiendipunktid ning teiseks tahtsid linnameeskonna pallurid pärast eelmisel nädalal saadud hävitavat kaotust oma fännidele positiivset jalgpallielamust pakkuda.

Paide alustas mängu tempokalt ning tundus, et rootslased polnud selleks täielikult valmis. Paidekate esimene suurepärane moment tekkis juba kolmandal minutil- Daniel Luts jäi paremal äärel rootslasega üks versus üks olukorda ning tegi väikese kehapette, keeras ennast vastaste karistusalasse ja saatis värava poole teele ka löögi, kuid Häckeni väravavaht vastas hea tõrjega. Peale seda olukorda ärkas ka Häcken. Seitsmendal minutil mängis Häcken nurgalöögi lühidalt lahti ning pall suunati edasi Paide karistusala taha. Seal ootas Lundqvist, kes sai üsna vabalt sooritada pealelöögi, mis lendas Joseph Saliste õnnetust rikošetist täpselt Paide värava paremasse alla nurka. Paide 0-1 Häcken

Tagasi üles