Suusakaksikuid üllatati seinamaalinguga

Copy

Juuli lõpus said aravetelased üllatuse osaliseks, kui leidsid kaua tühjalt ja nukralt seisnud ujulahoone pealt tänapäevase kunstiteosena tunnustatud koolijuhi Vaido Kobrandi pildi. Nüüd suutis naaberküla mees Kalvi Kirspuu jälle üllatada, luues koos tänavakunstnik Kristjan Tamme ehk Kryptikuga järgmisele seinale uue pildi. Seekord on seinamaaling pühendatud kohalikele suusakaksikutele Kaidy ja Keidy Kaasikule.

Kirspuu sõnas, et mõte oli tal juba suve alguses. Tema hinnangul on Keidy ja Kaidy väga suureks eeskujuks mitte ainult Aravete kogukonnale, vaid kogu Eestile. «Kuna tüdrukute pilt on täpselt kettagolfiraja ääres ja kõik Aravete spordihoones käijad mööduvad sellest, siis on see heaks motivatsiooniks spordis,» lausus­ ta.

Kaksikud olid seinamaalingut nähes väga üllatunud ja võtsid kingituse avasüli vastu. «Me just eile sõitsime Aravete kultuurimaja juures Ats Pärnikule ja Lembit Õunale pühendatud pingist mööda ning arutasime, et vahva oleks, kui meil oleks seal ka omanimeline pink,» ütles Keidy naerdes. «Sõitsime täna jõusaali ratastega läbi suure vihmasaju ja järsku silmanurgast vilksamisi nägin midagi ja kui rattaga tagasi sõitsin, siis jõudis mu teadvusse – oota, see olen ju mina!»

Tagasi üles