Lasteaia ehitusleping sai kõrrejoogi lurinal allkirjad alla

Copy

"Üheksa korda mõõda ja üks kord lõika"- just selline Eesti vanasõna võiks iseloomustada Aravete tulevast lasteaeda. Võiks öelda, et üheksa korda on mõõdetud ning täna allkirjastasid osapooled lepingu. Jääb vaid oodata 2025. aasta sügisperioodi, mil tuleb lõigata linti. 

Tänane hommikupoolik oli Aravete lasteaiapere jaoks väga eriline. Kohale oli tulnud palju võõraid ja tuttavaid inimesi lastele. Mõned minutid enne kella poolt kümmet sai allkirjastatud Järva vallavanema Toomas Tammiku ja Tartu Ehituse esindaja Alar Loo poolt ehitusleping, mille kohaselt 2025. aasta sügisperioodiks valmib Aravetele kaasaegne neljale rühmale mõeldud lasteaed mahutatavusega 80 lapsele. 

Projektijuht Meelis Linde sõnul on nad lasteaia projektiga üsna põhjalikult juba tutvunud. "Osalesime ka eelmisel pakkumisel, mis kuulutati nurjunuks. Suures plaanis jäi praegune projekt siiski samaks ning oleme üsna kindlad, et üllatusi ehitusel ei tule," kinnitas Lind. Tartu Ehitus tunneb end lasteaedade ehituses turvaliselt, kuna projektijuhi sõnul ehitavad nad vähemalt kaks lasteaeda aastas. 

Tagasi üles