Rongireisijatel tuleb ajutiselt bussisõiduga leppida

Copy
Rongisõit on populaarne.
Rongisõit on populaarne. Foto: Sille Annuk

Lelle raudteejaamas toimuva kapitaalremondi tõttu teenindavad 14. septembri südaööst 16. septembrini Rapla ning Lelle jaama vahel reisijaid bussid. Septembri lõpul sõidavad rongide asemel bussid kolmel päeval ka Rapla ja Türi vahel.

“Lelle ja Rapla vahel on kolmel päeval rongiliiklus suletud ja reisijaid teenindavad bussid,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. “Rongid sõidavad Tallinnast Raplani ja Lellest Türi ja Viljandini. Palume kindlasti reisijatel enne rongile minemist tutvuda sõiduplaanis toimunud muudatustega. Ajutised muudatused ei puuduta Tallinna – Rapla reise.” Ajutine sõiduplaanimuutus pikendab Tallinn – Viljandi sõiduaega 2 h 30 minutini (tavapärane 2 h 6 min), Tallinn– Türi suunal 1 tunni 46 minutini kiirrongi puhul (tavapärane 1 h 25 min) ja tavarongi puhul 1 tunni ja 56 minutini (tavapärane 1 h 35 min).

Edelaraudtee juhi Rain Kaarjase sõnul vahetatakse septembris teostatavate remonttööde käigus nii Rapla kui Lelle jaamades vanad pöörmed uute vastu. „Erakordseks teeb antud remondid asjaolu, et neisse jaamadesse paigaldatakse esmakordselt Eestis 1/18 tüüpi pöörangud, mis võimaldavad rongidel jaamu kiiremalt ja ohutumalt läbida,“ märkis Kaarjas.

Tagasi üles