Maal elamise päeval tutvustatakse Järvamaad Aravete kaudu

Copy
Maal elamise päeva ajal peeti kaks aastat tagasi Järva-Madisel muuhulgas taluturgu, millest on saanud mitu korda aastas korraldatav ettevõtmine.
Maal elamise päeva ajal peeti kaks aastat tagasi Järva-Madisel muuhulgas taluturgu, millest on saanud mitu korda aastas korraldatav ettevõtmine. Foto: Silja Ratt

8730 elanikuga Järva vald osaleb maal elamise päeval neljandat korda. Maal elamise päev on toimunud Imaveres, Järva-Madisel ja Albus, Järva-Jaanis ja Koerus.

Sel korral on maal elamise päeva sündmuste kese Aravete, selle korraldamist veab eest Kangrumäe külakultuuri edendamise selts ja Marta Kondas. „Paljudes kohtades maal, kus elab 200–300 inimest, pole mitte midagi. On ainult elamine, aga meil on Aravetel kõik olemas: kool, lasteaed, kaks perearsti nimistut, apteek, kaks ketipoodi, lillepood. Meil on mitmeid iluteenuseid: maniküür, pediküür, massaaž, juuksur,“ nimetab Kondas mõned võimalused, mis teeb Aravetest suurepärase elupaiga.

Ta lisab, et Aravetel on ka rikkalik kultuurielu, saab tantsida ja pilli mängida ning samuti on loodud mitmekülgsed võimalused sportida.

Tagasi üles