Tervisetegu 2024 tunnustusele saab kandidaate esitada selle nädala lõpuni

Copy
Aasta tervisetegu 2022
Aasta tervisetegu 2022 Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Järvamaa aasta silmapaistvate tervist edendavate tegude ja tegijate konkursile võib esitada eraisikuid või organisatsioone, kes on käesoleval aastal kaasa aidanud tervisedenduse tähtsustamisele, teadlikkuse tõstmisele või loonud eeldused inimese tervise edendamisele maakonnas.

 

Kandidaate saab esitada kuni 15.09.2024 aadressile maive@jarva.ee. Taotlusvorm ja tunnustuse statuut on leitav SA Järvamaa kodulehelt (jarva.kovtp.ee), oodatud on ka fotomaterjal nii tegudest kui tegijatest.

Terviseteo tunnustusürituse korraldaja ning sihtasutus Järvamaa rahvatervise ja turvalisuse spetsialist Maive Premet kutsub kõiki üles: "Iga tegu ja tegija on tervisedenduse vallas oluline, seega märgakem ja tunnustagem! Ootame rohket osavõttu."

Tänavu toimub iga-aastane Järvamaa Tervisefoorum 16. oktoobril Türi Kultuurikeskuses. Selle päeva raames saavad tunnustatud ka Järvamaa Tervisetegu 2024. aasta laureaadid, haridusasutuste toitlustuse parimad ning tänatakse partnereid ning sotsiaalvaldkonna inimesi.

Järvamaa terviseteo tiitleid jagatakse alates 2010. aastast. Läbi ajaloo on tunnustamist korraldanud Järva Maavalitsus ja Järvamaa Omavalitsuste Liit. Alates 2022. aastast korraldab tunnustamist sihtasutus Järvamaa.

Tagasi üles