Muusikakool kutsub kandlemängu õppima

Copy
Uuel kromaatilisel kandlel on kergem kaal, parem kõla, sõrmi säästvad keeled ja tulevikus loodetavasti ka isehäälestussüsteem.
Uuel kromaatilisel kandlel on kergem kaal, parem kõla, sõrmi säästvad keeled ja tulevikus loodetavasti ka isehäälestussüsteem. Foto: Erakogu

Türi Muusikakool alustab 2024. aasta oktoobrist kuni detsembrikuu lõpuni kestva kromaatilise kontsertkandle stuudio õppeprojektiga „Helisevad kandled", mille eesmärgiks on suurendada huvi kontsertkandle õppimise vastu.

Osalema oodatakse peamiselt 8-10-aastaseid muusikahuvilisi Türi valla lapsi, kellel on soov läbi kandlemängu muusikamaailma avastada. Õppetöö toimub grupiõppe vormis, sest koos kaaslastega on alati julgem ja toredam musitseerida.

Tunnid toimuvad ühe korra nädalas ja tunni pikkuseks on 45 minutit. Õppetöös osalemine on tasuta ja seda finantseeritatakse riigipoolse huvihariduse/ huvitegevuse lisavahenditest.

Eelregistreerimine 5. septembrist kuni 30. septembrini telefonil 508 3213 või tööpäevadel muusikakoolis kohapeal kl 12 – 18.

Esimene kohtumine ja projekti tutvustus toimub Türi Kultuurikeskuse väikeses saalis esmaspäeval, 30. septembril 2024 algusega kell 18.10.

Tagasi üles