Linnameeskond pööras kaotusseisu seekord võiduks

Copy
Dimitri Jepihhin andis poolaja lisaminutitel väravasöödu Abdoulie Ceesayle, mis tõi meeskonna mängu tagasi.
Dimitri Jepihhin andis poolaja lisaminutitel väravasöödu Abdoulie Ceesayle, mis tõi meeskonna mängu tagasi. Foto: Ants Leppoja/MTÜ Järvamaa Eesti südamaa

Paide Linnameeskonna ja FC Kuressaare Premium liiga kohtumises nägi täna tavatult palju väravaid. Sealjuures oli mäng mõlemale poolele nagu sõit Ameerika mägedel.

Esmalt läks Paide Linnameeskond juba kohtumise 7. minutil Robi Saarma väravast juhtima, mis lubas kodupublikul loota meelepärast mängu. Juhtus aga hoopis see, et järgmise kümne minutiga lõi FC Kuressaare kolm väravat ning paidelaste mäng lagunes täiesti.

Suure ehmatuse järel suutsid Paide mängijad endid siiski kokku võtta ja väravasuu kinni sõlmida nii, et vähemalt rohkem palle sinna ei satuks.

Vähehaaval kandus initsiatiiv üle Paide Linnameeskonna poolele ja esimese poolaja lõpus lagunes hoopis Kuressaare meeste mäng, kui Abdoulie Ceesay lõi seisuks 2:3.

Paide jätkas hea emotsiooni harjalt ka teist poolaega ning 49. minutil viigistas Milan Delevic seisu.

3:3 tablool andis kohtumisele justkui uue alguse. Mõlemad meeskonnad otsisid võimalusi, kuid kaitsest väga ära liikuda ka julgetud. Alles mängu lõpus jõudis Paide Linnameeskond eesmärgini, kui 82. minutil viis Oskar Hõim meeskonna 4:3 juhtima.

Kuressaare rakendas küll tugevat pressi ning tekitas kohtumise lõpuminutitel väravavahi abiga Paide poolel ülekaalu, kuid väravalisa see siiski ei toonud.

Paide Linnameeskonna järgmine mäng Premium liigas leiab aset juba kolmapäeval 25. septembril kell 17.00 Paide linnastaadionil.

Tagasi üles