Eesti.ee mobiilirakendust hakkab testima 2300 kasutajat

Copy
Eesti.ee mobiilirakendus on loodud selleks, et pakkuda kasutajatele mugavat ja lihtsat ligipääsu riiklikele teenustele nutiseadme kaudu olenemata asukohast või ajast.
Eesti.ee mobiilirakendus on loodud selleks, et pakkuda kasutajatele mugavat ja lihtsat ligipääsu riiklikele teenustele nutiseadme kaudu olenemata asukohast või ajast. Foto: ria

Neljapäeval lõppes Eesti.ee mobiilirakenduse testijaks registreerimine - riigiäppi hakkab testima 2300 kasutajat.

Testimine algab 7. oktoobril ja kestab kaks nädalat. Selle aja jooksul saavad testijad rakendust proovida ning anda tagasisidet, mis aitab arendusmeeskonnal luua kasutajate vajadustele vastava riikliku mobiilirakenduse.

Justiits- ja digiminister Liisa Pakosta sõnul on tal hea meel nii suurest vabatahtlike testijate hulgast. "See näitab, et inimestel on huvi ja soov olla kaasatud Eesti digiteenuste arendamisse. Inimesed on valmis andma oma osa, et uus riigirakendus vastaks võimalikult täpselt nende ootustele ja vajadustele. Loodan, et tagasiside erinevas vanuses ja erineva taustaga testijatelt annab tulemuseks päriselu vajadustele vastava uue ja mugava e-riigi äpi mobiiliseadmetes," sõnas minister, kes on ka ise üks vabatahtlikest testijatest.

Tagasi üles