Tervisefoorumile saab viimast päeva kirja panna

Copy
Tervisefoorumil käsitletakse päevakohaseid teemasid ning jagatakse valdkonna tublimatele tunnustust.
Tervisefoorumil käsitletakse päevakohaseid teemasid ning jagatakse valdkonna tublimatele tunnustust. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

16. oktoobril toimub Türi kultuurikeskuses Järvamaa tervisefoorum, kus antakse üle aasta terviseteo tiitel ning tunnustatakse parimaid haridusasutuste toitlustajaid. Osaleda saab ka kahes loengus, mille teemad on päevakajalised ning harivad.

SA Järvamaa maakonna rahvatervise ja turvalisuse spetsialist Maive Premet rõhutas, et üritus on kõigile tasuta, kuid kindlasti on vajalik eelnev kirjapanek, et korraldajad teaks osalejatega arvestada. Registreerimine lõpeb 8. oktoobri õhtul. Seda saab teha siin

Tervisefoorum algab Premeti sõnul kell 11 ja esmalt saavad tunnustuse osaliseks konkursi aasta tervisetegu nominendid ning seejärel kuulutatkse välja ka laureaat. Seejärel pälvivad tunnustuse maakonna haridusasutuste toitlustuse parima.

Foorum jätkub loenguga teemal "Kuidas suhelda erinevate generatsioonide inimestega?" Teemat käsitleb Signe Kiisk, kes kutsub osalejaid kaasa mõtlema selle üle, millised on erinevate põlvkondade juhtivad väärtused ning kuidas lähtuvalt väärtustest erinevate põlvkondadega suhelda, neid motiveerida ja juhendada.

Pärast pisikest lõunapausi jätkub tervisefoorum peaasi.ee koolitaja-psühholoog Kerttu Leimanni loenguga teemal "Miks magamine on oluline?".

Tervisefoorum lõpeb umbes kella 15 ajal.

Tagasi üles