GALERII JA VIDEO Paradoks andis sõprade ja laste abiga võimsa hüvastijätukontserdi

Copy

Paide ansambel Paradoks, mille loomisest möödub tänavu 45 aastat, andis eile oma viimase kontserdi. Et ansambli fännid ega Paide inimesed pole bändi vahepeal unustanud, näitas seegi, et kes tuli piletit ostma viimasel hetkel, sai istuma vaid rõdu viimastesse ridadesse. Taas sai publik kinnitust, et hea rokkmuusika on Paide üks olulisemaid märksõnu ning neljatunniseks maratonkontserdiks kujunenud ajalooline muusikasündmus Paide muusika- ja teatrimaja publikut sugugi ei heidutanud.

Ehkki bändi viiest põhikoosseisu liikmest kolm, trummar Kuldar Eller, kitarrist Jaan Reim ja solist Peeter Kirss, on oma maise teekonna lõpetanud, sai Paradoks viimast korda kokku meeste järeltulijate ja sõprade abiga. "Ma usun, et poisid vaatavad meid täna sealt ülevalt," lausus Enno Rõõs, bändi klahvpillimees, publikule.

Kontsert ise koosnes kolmest osast - enne peaesinejat said oma tähetunni nii ansambel Nevesis kui ka Ans. Andur, kellel on Paradoksiga oma kindel seos. Kui esimeses mängib Paradoksi kitarristi Jaan Reimi poeg Erki, siis teises Paradoksi solisti Peeter Kirsi pojad Mihkel ja Madis.

Tagasi üles