Üledoosi võtnud narkomaan heitis hinge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Üleeile õhtul leiti Paide bussijaama lähedalt kaks meest, kel tuvastati narkootikumi üledoos. Ühe elu õnnestus meedikutel päästa, kuid teine suri.

Kanal 2 uudistesaate «Reporter» andmetel nägi juhuslik möödakäija teisipäeval kella 20 ajal Paide bussijaama juures lebamas kaht meest. Kuigi kiir­abitöötajad tegid ühele turgutava süsti ja tõid ta tagasi reaalsusse, jäi teine mees, 30aastane Jevgeni elutuna rohule lebama.
Pärast meedikutelt abi saamist toimetati 28aastane Boriss Paide politseijaoskonda.


Mida nad olid täpsemalt manustanud, selgub ekspertiisi käigus. Meeste juurest leiti nii tühje süstlaid kui ka kaks täis süstalt.
Paide politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Üllar Kütt ütles, et kuigi need kaks meest sellises olekus bussijaama lähedal tõepoolest olid, ei tähenda see veel, et Järvamaa või Paide oleks nüüd vähem turvaline kui seni. «Tegemist oli väljastpoolt maakonda, täpsemalt Sillamäelt pärit meestega, kes on Paides tööl ja ühel ehitusobjektil,» täpsustas ta.
Kütt tunnistas, et need sillamäelased on politseinikele nii-öelda vanad tuttavad. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles