Aasta emal jätkub aega kõigi kaheksa lapse tarvis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, et nende ema on maailma parim, on Tõnis ja Annika alati teadnud, nüüd võib Ülle Pent auga kanda ka Järvamaa aasta ema tiitlit.
Seda, et nende ema on maailma parim, on Tõnis ja Annika alati teadnud, nüüd võib Ülle Pent auga kanda ka Järvamaa aasta ema tiitlit. Foto: Erakogu

Järvamaa aasta ema tiitlit võib uhkusega kanda Ülle Pent – tema laste õpetajate meelest suure südamega ema, kel on jätkunud soojust ja armastust kõigile oma kaheksale lapsele.

Eile õhtul kuulutasid Järva maavanem Tiina Oraste ja Naiskodukaitse Järva ringkond Koeru kultuurimajas peetud emadepäevakontserdil taas välja Järvamaa aasta ema.
Nelja konkursile esitatud tubli suurpere ema seast vääris enim seda tiitlit Türi valla Mäeküla Karuaru talu perenaine, Marianne (26), Kaspari (21), Sandri (20), Lauri (18), Timmu (15), Elina (14), Tõnise (8) ja Annika (6) ema Ülle Pent.
«See pere on mõttelaadilt ja tegutsemisviisilt suurim eeskuju,» ütles Türi põhikooli õpetaja Marika Lõhmus.
Ülle Pendi lapsed hindavad oma ema juures kõige rohkem tema siirast huvi igaühe käekäigu vastu.
«Ta on hästi hea kuulaja, temaga saab kõigest rääkida, talle saab kõik oma mured ära kurta ja siis ta lohutab suht palju,» ütles Elina. «Tal jätkub aega kõigi jaoks ja ta saab meie kõigiga hakkama, kuigi meid on nii palju!»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles