Riik andis üle nelja miljoni euro kvoodiraha

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeameti Koeru depoos lõpevad renoveerimistööd 15. juuniks, kinnitas ehitaja. Pildil päästjad Margo Hussar (keskel), Taisto Bluum (vasakul) ja komandopealik Sven Selge.
Päästeameti Koeru depoos lõpevad renoveerimistööd 15. juuniks, kinnitas ehitaja. Pildil päästjad Margo Hussar (keskel), Taisto Bluum (vasakul) ja komandopealik Sven Selge. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Saastekvootide müügist saadud raha tuleb ära kasutada käesoleva aasta jooksul. Järvamaal tehakse 4,6 miljoni euro eest energiasäästlikumaks 23 objekti, millest esimesed valmivad kuu jooksul.

Kvoodiraha eest tehtavate uuendustööde korraldamisega tegeleb Riigi Kinnisvara aktsiaselts (RKAS).
Ettevõtte kommunikatsiooni- ja turundusjuht Madis Idnurm sõnas, et kui mujalt Eestist on teada juhtumeid, kus hanke võitnud ettevõte on tööde tegemise ajal pankrotti läinud, siis Järvamaal niisuguseid muresid pole. «Ehitajate leidmisega üldjuhul raskusi pole olnud, kõik tööd on graafikus ja koostöö ehitusfirmadega sujunud,» ütles ta.


Idnurm märkis, et mõningaid probleeme siiski on, näiteks pole kõik hanked esimesel katsel õnnestunud.
Järva-Jaani vallavanem Arto Saar avaldas lausa kahtlust, kas kultuurimaja projekti üldse on  võimalik täita, kuid Madis Idnurme kinnitusel praegu kestva teise hanke puhul ehitustööde mahtu ei vähendatud. «Esimesel korral ei vastanud üks kahest pakkujast kõigile hanketingimustele ja teine, kvalifitseerunud pakkuja, loobus,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles