Koppel: Tõstjatele jääb ruum kitsaks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa

Aivar Koppel


Tõsteklubi Paide Kang treener


See, et Paide spordihalli tehti ka klassikalise tõstmise ruum on muidugi tore. Ruum on küll väiksevõitu, aga sellestki on abi uute tõstjate leidmisel ja nooremate poiste treenimisel.


Leidmisel selles mõttes, et spordihall on atraktiivne hoone ja asub kesklinnas kohe kooli kõrval. Loodan, et see meelitab rohkelt uusi huvilisi alaga tegelema.


Võrreldes Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppehoone tõstmisruumiga, kus meie klubi kasvandikud praegu treenivad, on spordihalli ruum siiski liiga väike.


Ilmselt hakkavad treeningud edaspidi olema kahes kohas korraga: noorematele spordihallis ja vanematele kutsehariduskeskuse Paide õppehoones.


Suurema harjutajate hulga korral läheb uues ruumis lihtsalt liiga kitsaks, nii et lahedamas ruumis on mõttekas treeningutega edasi tegeleda.


Mina näen asja nii, et noor saab algtõed uues spordihalli tõstmisruumis ning tulemuste paranedes ja tõsisema huvi tekkides hakkab treenimas käima kutsehariduskeskuse Paide õppehoones.


Ootan pikkisilmi uue ruumi täielikku sisustamist, et saaksin sügisel treeningutega alustada. On välja kujunenud, et alates maist tegelevad tõstesportlased rohkem väljas kergejõustiku ja aeroobse treeninguga, kuid sügisel ühes õppeaasta algusega kolivad jälle tõstmisruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles