Kallit: Mulle meeldivad tehnilised võimalused

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Kallit
Katrin Kallit Foto: Andrus Eesmaa

Katrin Kallit
Korvpalliklubi 7 treener

Olen uues spordihoones käinud vaid korra ja esmamuljena tundus see küll ruumikas. Ei oska öelda, milline pilt avaneb nüüd, kui platse eraldavad kardinad ja lõppviimistlus on tehtud.


Paide mõistes on see kindlasti esinduslik hoone. Lisaks on korraga kasutada kolm saali, samuti on hoone pluss, et mahutab palju pealtvaatajaid.


Korvpalliklubi kasvandikke treenides on üpriski tõsine probleem olnud saali kitsikus, tihti on olnud nii, et tüdrukud ja poisid peavad koos harjutama. Uues spordihoones jääb meil see mure ära ja igat vanuserühma on võimalik eraldi platsiosal treenida. Mulle meeldivad spordihoone tehnilised võimalused, näiteks saab korvpallikorve madalamaks lasta, et väikestel lastel oleksid need sobilikul kõrgusel.


Ka on spordihalli asukoht hea ja väikestel on sinna kergem trenni tulla, sest kesklinnas liigub palju inimesi ja kohe kõrval on koolimaja.


Nii uhke hoone valmimisel olen mõlgutanud mõtteid ka suuremate spordiürituste korraldamisest. Tegelikult oligi juba 7. ja 8. märtsil plaan pidada maha minikorvpalliturniir, aga see jääb kahjuks ära, samas pole ma mõtet maha matnud.


Eks me püüa järk-järgult treeningurühmadega uude hoonesse liikuda, esialgu ühel päeval nädalas seal trenni teha. Esimesed mängud on järgmisel nädalal, eks siis saab täpsemalt öelda, kuidas korvpalliplats tundub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles