Muuseumid purustavad rekordeid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kommenteerisid Jõgevamaa Pisisaare algkooli õpilased Türil Eesti ringhäälingumuuseumis Eurovisiooni lauluvõistlust.
Eile kommenteerisid Jõgevamaa Pisisaare algkooli õpilased Türil Eesti ringhäälingumuuseumis Eurovisiooni lauluvõistlust. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eesti ringhäälingumuuseumis Türil pole veel kunagi käinud ühe päeva jooksul külalisi nii palju kui teisipäeval. Muuseumi direktori Juhan Sihveri selgitusel tähendas 179 külalist päeva jooksul seda, et maja oli hommikust õhtuni rahvast täis.

Sihver on kindel, et mais lööb muuseum ka kuu külastajate rekordi, sest teistel päevadel on samuti olnud ringhäälingu ajaloost huvitatuid päris palju.

«Räägime ruttu, uus grupp just tuli!» võttis eile Järva Teataja kõne vastu ajakeskuse Wittenstein juht Ants Hiiemaa.
Hiiemaa polnud jõudnud viimastest päevadest kokkuvõtteid teha, sest kogu aeg läheb klientidele, kuid oli kindel, et kõik ajakeskuse külastusrekordid purunevad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles