Ohutuspäev värskendab teadmisi turvalisusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna kell 12 algab Türi tehisjärve ääres Järvamaa ohutuspäev, kus saab värskendada ja täiendada oma turvalisusteadmisi.

Ohutuspäeva peakorraldaja, päästeameti lääne päästekeskuse ennetusbüroo ennetaja Teele Idavain selgitas, et külalistele pakutavad tegevused on kõik seotud ohutusega. «Ohutuspäeval tutvustavad end erinevad asutused, kes jagavad oma bokside infot ja näitavad eritehnikat. Lisaks pakutakse põnevaid demoesinemisi, mida soovitan kindlasti vaatama tulla,» lausus Idavain.


Eraldi alas on välja pandud tule- ja veeohutuskool, lastealas on võimalik joonistada, ülesandeid lahendada, värvida, meisterdada ja teha seda koos päästekoer Nublu, lõvi Leo ja Elektrijänesega. «Eriti agaratel osavõtjatel on võimalik lasta oma näole maalinguid teha,» lisas Idavain.
Esimest korda on kõigil üritusel viibijatel teha kaasa auhinnamängus, kus loositakse välja nii väiksemaid kui suuremaid üllatusi, peaauhind on korstnapühkija teenus.
Tänavune Järvamaa ohutuspäev on juba viies. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles