Järvamaa töötutele on pakkuda 11 töökohta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Elmo Riig / Sakala

Tööturuameti Järvamaa osakond pakub praegu järgmisi töökohti.


* Müügiesindaja - klientide leidmine, müügivõrgu väljatöötamine (õhk-vesi-soojuspumpade müük, soojuskaameraga soojusanalüüsid); nõutav eesti ja vene keeleoskus, hea arvuti- ja suhtlemisoskus, väljaõpe tööandjalt, sobib nii meestele kui ka naistele, vaba ajagraafik, tulemuspalk, kodus töötamise võimalus.

* Konsultant-ürituste juht - rahvusvahelise kontserni toodete esitlus ettevõtte klientidele, müügitellimuste ja lepingute sõlmimine, klientide nõustamine, aruandlus; nõutav väga hea suhtlus- ja läbirääkimiste pidamise oskus, esinduslikkus, kehtiv B-kat juhiluba ja oma sõiduauto kasutuse võimalus, väljaõpe ettevõttelt, võimalus töötada õhtusel ajal. Kandideerimine kuni 22. märtsini.

* Kaupluse juhataja/sekretär-asjaajaja - tööstuskaupade müük; nõutavad teadmised asjaajamises, kaubatundmises, logistikas, hea arvutioskus, eesti ja vene keeleoskus, kasuks tuleb müügitöökogemus, ajadusel täiendav väljaõpe kohapeal, katseaeg kuni neli kuud, leppepalk, töökoht asub Paides.
* Klienditeenindaja - osaline tööaeg, nõutav arvutioskus, eesti, inglise ja teiste võõrkeelte oskus (soov), oma auto kasutuse võimalus tuleb kasuks (kehv transpordiühendus), leppepalk, töökoht asub Paide vallas Eiveres.

* Müüja - toidu- ja tööstuskaupade müük; nõutav töökogemus, tööaeg vahetustega, leppepalk, töökoht asub Koerus.

* Juuksur - nõutav töökogemus, kasuks tuleb nii naiste- kui ka meestejuuksuri töö oskus, valmisolek tööks graafiku alusel, töötasu sõltub töötulemustest, töökoht asub Paides.

* Maniküürija, küünetehnik - koolituse läbinutele, tööaeg E-R 9-18, vajadusel ka laupäeval, leppepalk, töökoht asub Türil.

* Pagar (asendaja) - tähtajaline tööleping märtsi lõpust juuli lõpuni, päevased vahetused, soovitatav pagari töökogemus, kasuks tuleb füüsiline vastupidavus, leppepalk, väljaõpe tööandjalt, töökoht asub Paides.

* Käidujuht - elektri- ja automaatikaseadmete hooldus ja remont, elektrikäidu juhtimine; nõutav elektrikuharidus (kehtivad pädevustunnistused), arvutioskus, töökogemus, leppepalk vastavalt kvalifikatsioonile, töökoht asub Paides.

* Katlakäitleja - kõrgsurvekatlad; nõutav töökogemus antud valdkonnas, kehtiva tunnistuse olemasolu, töö vahetustega, leppepalk, töökoht asub Paides.

* Puudeladuja - nõutav füüsiline vastupidavus, kiirus, leppepalk, tööaeg kl 8-17, töökoht asub Türi-Allikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles