Koroonas võidutsesid võõrustajad

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval Türi linna võimlas peetud Türi valla lahtistel meistrivõistlustel koroona üksikmängus pälvisid võõrustajad kaksikvõidu.


Türi spordiklubide liidu juht Mati Sadam sõnas, et võistlemas oli 12 koroonahuvilist nii Türilt, Koerust, Väätsalt kui ka Raplast ja Kolust. «Kõik mängisid omavahel neli geimi läbi,» selgitas ta. «Kui keegi võitis vastast juba 3:0, siis enam edasi ei mängitud. Võit andis kaks punkti, viik ühe punkti ja kaotus null punkti.»


13 punktiga tuli Türi valla meistriks Endel Küttis Türilt, järgnes samuti türilane Kalju Mägi.
Sadam selgitas, et punkte oli meestel küll võrdselt, aga kohtade jagamisel kujunes määravaks geimide vahe, mis oli Mägil kehvem.


Valter Viisut Raplast jäi 12 punktiga kolmandaks ja koerulane Aivar Kool samuti 12 punktiga neljandaks. Naisi oli meistrivõistlustel kaks, omavaheliste mängude põhjal osutus tugevaimaks Silja Ojakõiv Türilt, teiseks jäi Urve Enn Väätsalt. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles