Jalgpallijuht väisas Türi staadione

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Väga hea harjutusväljak,» tunnistab Aivar Pohlak väljaku peremehele Vitali Gansenile ja hüppab üle kunstmuruväljaku piirde, et minna vaatama naabruses asuvat staadionit.
«Väga hea harjutusväljak,» tunnistab Aivar Pohlak väljaku peremehele Vitali Gansenile ja hüppab üle kunstmuruväljaku piirde, et minna vaatama naabruses asuvat staadionit. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Üleeile tutvus Türi jalgpallistaadionidega ning kohtus valla ja spordijuhtidega FC Flora ja Eesti jalgpalli liidu president Aivar Pohlak.


Et Pohlaku meelest suhtub Türi vald jalgpalli toetavalt, lubas ta ka jalgpalli liidu nimel õla alla panna. Nii on lootust, et paar-kolm Türi Ganvix mängijat, kes käivad Tallinnas tööl, saavad töönädala keskel võimaluse seal ka end treenida.


Kunstmuruväljaku ja jalgpallistaadioni seisu hindas Pohlak üsna heaks. Et 15. aprillil ootab Ganvixi Türil ees Eesti jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalmäng Nõmme Kaljuga, lubas Pohlak saata enne mängu Türile nõuandja ja tuua tasuta tehnikat, et staadion mänguvalmis seada.
Ka on Pohlaku meelest võimalik, et mängu kajastab ETV spordisaade.


Aivar Pohlaku Türile kutsunud Ganvixi eestvedaja Vitali Gansen täpsustas, et veerandfinaalmängu aeg on küll teada, aga kõik oleneb suuresti ilmast. «Ilma jalgpalli liidu lubatud liivatamistehnikata pole mängu läbi viia võimalik,» selgitas ta. «Kui mängust rääkida, on meil kindlasti raske, aga eks me panusta suuresti kaitsele.»
Gansen sõnas, et Aivar Pohlakuga tuli jutuks veel ühe meistriliigamängu Türile toomine. «Loodan, et vähemalt üks Paide linnameeskonna mäng on Türi kergejõustikustaadionil,» lisas ta.


Ganseni ütlust mööda lubanud Pohlak veel, et sügisel näevad Järvamaa jalgpallisõbrad Türil FC Flora ja Türi Ganvixi sõpruskohtumist.
Ganseni hinnangul toob selline kohtumine meeskonnale kindlasti kasu, sest FC Flora kuulub Eesti tugevamate hulka. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles