Kalev Aun naaseb Järvamaale

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnainvesteeringute Keskuse juhina on Kalev Aun (keskel) osalenud Järvamaal väga paljude keskkonnaalaste ettevõtmise avamistel. Oktoobrist asub ta tööle Väätsa prügilasse.
Keskkonnainvesteeringute Keskuse juhina on Kalev Aun (keskel) osalenud Järvamaal väga paljude keskkonnaalaste ettevõtmise avamistel. Oktoobrist asub ta tööle Väätsa prügilasse. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Kaksteist aastat Keskkonnainvesteeringute Keskust juhtinud Kalev Aun alustab oktoobris tööd Väätsa prügila juhatuse liikmena.

Eile Bulgaarias viibinud Aun ütles, et kodumaakonda on hea tagasi tööle tulla, eriti veel Väätsa prügilasse, mille sünni juures ta on olnud. «Oli ka teisi pakkumisi, kuid pärast 12 aastat Tallinnas töötamist tahtsin koju tagasi,» tunnistas ta.

Väätsa prügila nõukogu esimees Andres Jalaku ütlust mööda on juba üle aasta arutatud, et ettevõte juhtimine vajab lisajõudu, sest kunagisest maakonna prügilast on välja kasvanud kompleksne jäätmekäitlusettevõte.

Jalak ütles, et kohtus juba varem paari juhatuse liikme kandidaadiga, aga kui kuulis mais, et Kalev Aun vabaneb, võttis temaga kohe ühendust. «Tean, et tal oli ka teisi tööpakkumisi, kuid õnneks saavutasime kokkuleppe,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles