Kirna ringteel õitsevad kevadel tuhanded tulbid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Elise Aed juht Reelika Marrandi (ees) loodab, et kevadel, kui Kirna ringristmikule istutatud tulbid õitsevad, rõõmustab nende ilu paljusid.
Osaühingu Elise Aed juht Reelika Marrandi (ees) loodab, et kevadel, kui Kirna ringristmikule istutatud tulbid õitsevad, rõõmustab nende ilu paljusid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisel kevadel puhkeb Türi vallas asuval Kirna ringristmikul õitsele 5000 punase- ja kollasekirjut tulpi, mille keskel hakkavad kava kohaselt sirguma ka viis õunapuud.

Mõte maakonna kaht linna ühendava Rakvere–Pärnu maantee Kirna ringristmikule lilleilu anda tuli osaühingu Elise Aed juhil Reelika Marrandil veel Türi valla haljastusspetsialistina töötamise ajal.

Nüüd tegi ta mõtte oma ettevõtte töötajate kaasabil teoks. «Istutasime siia 5000 punase- ja kollasekirjut tulpi sordinimega «Cape Cod». Tegemist on kevadpealinnana tuntud Türile iseloomuliku lillega, mis on ringristmikule sobilikult madalakasvuline,» selgitas Marrandi.

Ta loodab, et küllap kevadel, kui ristmik on õiteilus, jagavad tema armastust selle kauni lille vastu teisedki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles