Parima turismiarendaja kandidaatide esitamise tähtaeg läheneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sihtasutus Põhja-Eesti Turism asub konkursi «Põhja-Eesti parimad turismiarendajad 2012» kaudu välja selgitama regioonis edukalt tegutsevaid turismiettevõtjaid, -arendajaid ja atraktiivsemaid valdkonnakavandeid.

Projektijuht Silja Talviste ärgitas kandidaate esitama nii eraisikuid, ettevõtteid, riigiasutusi, organisatsioone, kohalikke omavalitsusi kui ka maavalitsusi. Esitada võib ka mitu kandidaati.

Ettepanekud tuleb edastada Põhja-Eesti Turismi koduleheküljel www.northestonia.eu asuva vormi kaudu, mis asub nimetuse all «Põhja-Eesti parimad turismiarendajad 2012».

Täidetud vormi võib saata kas e-posti aadressile info@northestonia.eu või kirjalikult aadressile Karja 3-16, Paide 72717 märgusõnaga «Turismiarendajate tunnustamine».

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 15. oktoober.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja Põhja-Eesti VII turismikonverentsil Raplamaal Märjamaa rahvamajas 15. novembril ja neid tunnustab Põhja-Eesti Turism.

2011. aasta parimaks turismisündmuseks tunnistati Järvakandis korraldatud muusikafestival Rabarock ja Põhja-Eesti turismisõbralikemaks omavalitsuseks Harju maakonna Padise vallavalitsus.

Põhja-Eesti Turism on Harjumaa, Ida-Virumaa, Järvamaa, Lääne-Virumaa ja Raplamaa omavalitsuste liitude ning mittetulundusühing Eesti Maaturism asutatud sihtasutus, mille eesmärk on koordineerida ning arendada turismitegevust ja turismiettevõtlusele vajalikku keskkonda Põhja-Eestis. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles