Muuseum ootab hoidiseid vahetama

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arnika Tegelmann

A.H. Tammsaare muuseumis Vargamäel toimub täna kolmas Mahevahetus. Muuseumi juhataja Aune Suve teatel on vahetusele oodatud soolased ja magusad hoidised kuid ka lihtsalt aiasaadused. 

Aune Suve sõnul on nad otsustanud laiendada varasemal kahel aastal toimunud Tammsaare lemmikmoosi konkurssi. "Sellel aastal oleme välja kuulutanud põnevaima hoidise konkursi. Osalemiseks tuleb kaasa võtta purk ise valmistatud põnevat hoidist, olgu selleks moos, kompott, salat või midagi muud," täpsustas ta. Võitja kuulutatakse välja kell 14.00.

Suve lubas, et muuseumirahvas pakub moosi vahele ka erimaitselisi pannkooke, millega selgitame välja rahva pannkoogi maitse-eelistused.

Aune Suve meenutas, et täna, 29. september on rahvakalendris mihklipäev, mistõttu tutvustab muuseumirahvas ka selle päeva kombeid. "Usinatele näputöö huvilistele on kell 13.00 avatud viltimise töötuba," lisas ta. 

Hoidisekeetjatele ja mahevahetajatele sissepääs TASUTA , teistele muuseumi piletiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles