Kooliõpilased hakkavad vanapaberit korjama

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Järjekorras juba seitsmes kampaania «Vanapaber 2009» algab 13. aprillil ja kestab 8. maini.


Väätsa Prügila projektijuht Toomas Laimets teatas, et arvestust peetakse eraldi põhikoolide ja gümnaasiumite osas ning järjestatakse koolid ühe õpilase kohta kogutud vanapaberi koguse järgi.
Kogu kampaania vältel on prügila kodulehel, www.jarva.ee link Väätsa Prügila, üleval värske informatsioon.
Laimets kinnitas, et tublimatele koolidele on mitmed rahalised preemiad, kleebised, T-särgid, lisaks erinevad üllatusauhinnad toetajatelt. Üks rahaline preemia loositakse välja kõigi osalevate koolide vahel.


Seitsmenda kampaania avaseminar toimub Tartu Ülikooli Türi kolledžis kolmapäeval 8. aprillil, algusega kell 13, kus tutvustatakse kampaania korraldust ning jäätmete sorteerimise ja liigiti kogumise eesmärke ning selle kasu inimesele ja keskkonnale. «Väga huvitava ja sisuka ettekandega teemal «Tänased ja homsed loodusväärtused Eestis ning maailmas» esineb Eesti Entsüklopeediakirjastuse juhatuse liige ja peatoimetaja ning Tarkade Klubi liige Hardo Aasmäe,» lisas ta.
Kampaanias osalemiseks tuleb koolidel registreeruda hiljemalt 9. aprilliks, telefonidel 384 0111, 516 0612 või e-maili aadressil toomas017@hot.ee .
Kampaaniat «Vanapaber 2009» toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus 43 600 krooniga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles