Koeru võib tulla Grossi pood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Oleg Gross usub, et rohkem kui tuhanderuutmeetrisse Järva-Jaani kauplusse tuleb ostlema ka naabervaldade inimesi.
Ettevõtja Oleg Gross usub, et rohkem kui tuhanderuutmeetrisse Järva-Jaani kauplusse tuleb ostlema ka naabervaldade inimesi. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja.

Koeru kõrtsihoone vastu tunneb jätkuvalt huvi ka OG Elektra. Huvi olemasolu kinnitas ettevõtte omanik Oleg Gross. «Tahtsime hoonet osta kohe, kui müügiteavet nägime, aga jäime hiljaks,» väitis Gross.

Järva Teatajale teadaolevatel andmetel on aga hoone uueks omanikuks märgitud isik Timo Tehvo siiski vaid vahelüli skeemis ning Grossi pood võib vanas kõrtsihoones uksed avada juba jaanuaris.

Timo Tehvo eitas nii-öelda tankistiks olemist ja kinnitas, et Oleg Gross pole temaga ühendust võtnud ega hoone ostust rääkinud.

Oleg Gross kinnitas, et käis eile Paides Muinsuskaitseameti Järvamaa vaneminspektori Tiit Schvede juures hoone seisust ja võimalikest renoveerimistöödest rääkimas ning soovib koos temaga hoonet ka kohapeale vaatama minna. «Kui hoone sobib meile tehnoloogiliselt ja seal saab toidupoe avada, siis loomulikult oleme hoone üleostmisest huvitatud,» ütles ta. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles