Türi neiud võitsid EM pronksi

Kuido Saarpuu
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on plokkvibu kadettide naiskond koos treener Maarika Jäätmaga peale duelli lõppu.
Pildil on plokkvibu kadettide naiskond koos treener Maarika Jäätmaga peale duelli lõppu. Foto: Dean Alberga / World Archery

Sel nädalal toimub Rumeenias noorte Euroopa meistrivõistlused ja eile oli kavas võistkonnavõistlus. Eesti plokkvibu kadettide (U18) naiskond koosseisus: Lisell Jäätma, Meeri-Marita Paas ja Karolin Puusepp võitsid pronksmedali.

Kokku võistles selles klassis 6 naiskonda ja juba eelring näites Eesti naiskonna tugevust – duellidele mindi vastu 2. asetusega. See andis omakorda vaba edasipääsu 1/4 duellist otse poolfinaali. 1/2 duellis kohtuti eelringis 7 punkti vähem lasknud Itaalia naiskonnaga. Nii nagu naiskonnad olid eelringis võrdsed, nii oli ka duellis, mis lõppes 222:220 Itaalia kasuks.

Kohe peeti ka pronksimatš, kus Eesti kohtus eelringi võitja Inglismaaga. Väga tugevas duellis võitis Eesti 225:223. Kullafinaalis kohtuvad laupäeval Itaalia ja Venemaa.

Plokkvibu kadettide meeskond lõpetas 4. kohaga ja sportvibu kadettide naiskond 9. kohaga. Võistlused jätkuvad kuni laupäevani – individuaalvõistlust jätkab veel 12 Eesti noorsportlast ja 3 segavõistkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles