Paides liikus tulesäde

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Öösel süttisid Paides järjestikku kaks hoonet.

Kell 01.10 teatati Häirekeskusele, et Pikal tänaval maja number 43 juures põleb kõrvalhoone mõõtmetega 3x10 meetrit. Päästjate saabudes põles kuuri sein ja selle taga olnud materjalid. Põleng kustutati. Kuur asus elumajadest vaid mõne meetri kaugusel.

Napid pool tundi hiljem, kell 01.43 teatati juba järgmises põlengust Puuvilja tänaval. Kahekorruselise puumaja akendest tuli halli tossu ja maja trepikojas põles esimesel korrusel tugitool.

Kuna oli kahtlus, et majas võib olla ka inimesi, kontrolliti kõik ruumid üle, ühtegi inimest hoones siiski ei olnud. Tugitool kustutati.

Puuvilja tänaval on tegemist majaga, milles elektrit sees ei ole. Tänaseks juba tühjana seisva maja aknad ja uksed olid lahti. Kuigi menetlus alles käib, uuritakse ühe variandina ka võimalust, et öiste põlengute taga võib olla kuritahtlik süütamine.

Hoolimata hilisest kellaajast avastati mõlemad põlengud varakult, tulekahju ei jõudnud kaugele areneda ja nii kuur kui ka maja suudeti päästa. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles