Järvakad valmistuvad Tallinna ralliks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Kuutokil, kaardilugeja Krister Aasal ning abijõududel kulus ligemale aasta, et Inglismaalt soetatud BMW-st valmiks ralliauto. Debüütvõistlusel tuli meestel küll ralli lõpuosas katkestada, kuid masin pidas end Kuutoki sõnul üldjuhul siiski eeskujulikult üleval.
Argo Kuutokil, kaardilugeja Krister Aasal ning abijõududel kulus ligemale aasta, et Inglismaalt soetatud BMW-st valmiks ralliauto. Debüütvõistlusel tuli meestel küll ralli lõpuosas katkestada, kuid masin pidas end Kuutoki sõnul üldjuhul siiski eeskujulikult üleval. Foto: kristo köhler

Nädalavahetusel Saaremaal sõidetud rallisprindil testisid sel nädalavahetusel toimuva Tallinna ralli eel sõiduvormi nii Argo Kuutok kui ka Roland Murakas.

Argo Kuutok tunnistas, et Saaremaalt saadud klassivõit oli üllatuseks. «Läksin sinna eelkõige trenni tegema ja uue kaardilugejaga harjuma,» selgitas ta.

Kuigi Kuutokil õnnestus Saaremaal käia korra kraaviski, lõppes kõik hästi ning pisike väljasõit tähendab vaid autole vaid paari kiireloomulist plekitööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles