Koigi vald jäi opositsioonita

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg.
Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg. Foto: Anu Ansberg

Reformierakonna Koigi vallavanema kandidaat Kristjan Kõljalg ütles, et valimisliit Tasakaal, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Reformierakond kirjutasid eile õhtu alla koalitsioonilepingule. «Tahame kõik üheskoos Koigi heaks tööd teha ega hakka kedagi opositsiooni suruma,» sõnas ta.

Kõljalg uskus, et vaidlusi tuleb koalitsioonis kindlasti ette ja küllap sedasi saab ka opositsiooni töö tehtud. «Tähtis on, et ükski inimene, kes tahab Koigi arengus oma sõna kaasa öelda, poleks kõrvale tõrjutud,» lisas ta.
Kõljalg usub, et kuna poliitilist kemplemist Koigis ei tule, jääb juhtidel rohkem aega valla igapäevaprobleeme lahendada.

Kõljalg ütles, et tema jätkab vallavanemana ja valimisliidust tuleb uus vallavolikogu esimees. Kaks vallavolikogu aseesimeest tulevad Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnas ja Reformierakonnast.
Kõik koalitsioonipartnerid saavad ka oma esindaja vallavalitsusse. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles