Türi vald taastab tasuta bussiliini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regionaalministri Siim Kiisleri sõnul oleneb teenuste kättesaamine eelkõige transpordist. Nii soovitabki ta maakondadel bussigraafikud üle vaadata.
Regionaalministri Siim Kiisleri sõnul oleneb teenuste kättesaamine eelkõige transpordist. Nii soovitabki ta maakondadel bussigraafikud üle vaadata. Foto: Ove Maidla.

Vastavalt Türi vallavolikogu otsusele taastab Türi vallavalitsus tasuta bussiliini, mis hakkab sõitma neljapäeviti marsruudil Türi - Türi-Alliku - Lokuta - Telliskivi - Särevere - Kõrgessaare - Saunametsa - Türi.

Buss hakkab väljuma Türi kesklinnast kell 10.15 ja kell 12.30.


Sotsiaalosakonna juhataja Peeter Kruusemendi sõnul on eesmärk taasavada tasuta bussiliin 1. märtsist, praegu tegeleb vallavalitsus vedaja leidmisega.


Hetkel kindlal liikumisteel ja graafiku alusel osutatavat teenust ei pakuta, sest vastav leping AS-ga Assotrans lõpes 31. detsembril 2009.aastal.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles