Oktoobris saavad teeäärest talutooteid vaid ettetellijad

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaie Altmets (vasakul) ja Elle Russak panid eile müügileti Tallinna–Tartu maantee äärde. Esimesi müügipäevi kuni sptembri lõpuni nimetab Altmets turu-uuringuks. «Vaatame, kuivõrd on huvi talutoodete vastu,» lausus ta.
Kaie Altmets (vasakul) ja Elle Russak panid eile müügileti Tallinna–Tartu maantee äärde. Esimesi müügipäevi kuni sptembri lõpuni nimetab Altmets turu-uuringuks. «Vaatame, kuivõrd on huvi talutoodete vastu,» lausus ta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pärast üle kuu kestnud talutoodete müüki Tallinna–Tartu maantee ääres veendus Koigi valla alustav ettevõtja Kaie Altmets, et auto peatub tee ääres vaid siis, kui selleks on loodud võimalus, vastasel juhul jätkab ta sõitu autorongis ja talutooteid tasub müüa enamasti interneti vahendusel.

*Kuidas möödasõitjad Tallinna–Tartu maantee sajandal kilomeetril, täpsemalt Koigi bussipeatuse lähedusse jääva Prandi tee otsa tekkinud talutoodete müügikoha vastu võtsid?

Katseaeg kestis 21. augustist 30. septembrini. Selle aja jooksul müüke kolmapäeviti ja reedest pühapäevani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles