Kultuurikeskuses heljus glamuuri ja moodi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

MoeP.A.R.K kutsus seitsmendat korda kokku noored moedisainerid, kes Paide kultuurikeskuse laval oma loomingut tutvustasid. Koore riisusid seekord Saaremaa disainerid.

Laupäeva õhtu tõi Paide kultuurikeskusesse taas ilu ja glamuuri. Seitsmendat aastat noori moeloojaid koondav MoeP.A.R.K. meelitas kohale sadu huvilisi. "Vau!" ütles žüriiliige Helen Mahmastol pärast 17 kollektsiooni vaatamist. "Eelnevad võistlused on kahjuks natuke nõrgemaks jäänud. Aga siin oli ühtlane tase.

Muusikavalik, meik oli väga fain. Tõesti vau!"
Moelaval võis näha kollektsioone ajalehtedest, pastast, kummikinnastest, uksevõtmetest ja muust põnevast, mis koolinoorte meelt köitsid. Disainerihakatiste töid hindas žürii koosseisus Kalle Aasamäe (moedisainer), disainer Triin Kärblane, Supernoova noorema vanuseastme võitja Kristel Kuslapuu, Supernoova peakorraldaja Helen Mahmastol ja Helena Merila.

Välja hõigatud prominentne moelooja Aldo Järvsoo kohale ei tulnud. "Ta helistas eile õhtul ja ütles, et tal on tööd nii palju ja ta paraku ei jõua," kurtis MoeP.A.R.K.i peakorraldaja Jaanika Aasa.
17 kollektsiooni seas oli kaks Järvamaa disaineritelt, kes esikolmikusse tänavu paraku ei jõudnud. Vanemas vanuseastmes võidutsesid saarlased - kõik kolm parimat sõitsid kohale Kuressaarest.

Parimad
Noorem vanuserühm: I Victoria Tääker, Pille-Riin Nigols (Tallinn) "Freaky jeans", II Anni Jürgenson (Tartu) "Kõrbetuul", III Doris Kivisalu (Kiili) "Dizzy"
Vanem vanuserühm: I Taavi Turk (Kuressaare) "Samovar", II Kristiina Purga (Kuressaare) "Voodoo", III Kristin Liias (Kuressaare) "Anonüümsus+Inkognito"
Parim naismodell Karena Kiis "Faatum?"
Parim meesmodell Artur Leete "Freaky jeans"
Publiku lemmik Kirke Talu (Pärnu) "Cicuco"

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles