Tõnis Kõiv jäi kihutamisega politseile vahele

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Kõiv on proovinud ka abipolitseiniku tööd.
Tõnis Kõiv on proovinud ka abipolitseiniku tööd. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Reformierakondlasest riigikogulane Tõnis Kõiv sõitis lubatud sõidukiirusest 25 kilomeetrit tunnis kiiremini Pärnu-Rakvere maanteel Säreveres, kus tohib sõita kiirusega kuni 70 kilomeetrit tunnis.

Kõiv kirjutab oma blogis, et talle tehti kiirmenetluse protokoll. «Kuna kahetsesin kiiruseületamise toimepanemist ja politsei arvestas ka selgitust, et vastutulevaid liiklusvahendeid silmas pidades kiirust piiravat märki ei märganud, siis määrati mulle kiirmenetluse korras trahv, mis on tänaseks juba tasutud,» kirjutab Kõiv.


«Teen blogikandega toimunu ka avalikuks, sest valijatel on õigus sellest juhtumist teada. Igatahes tahan politseid kiita ja püüan edaspidi liikluses veelgi tähelepanelikum olla. Märkimata ei saa jätta, et paljuski on liikluspolitsei tubli töö tõttu liiklussurmade arv Eestis langenud nii madalale kui oli viimati 1947. aastal. Sõidukite arv on aga kasvanud mitukümmend korda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles