Lõpparve suurus sõltub töötaja huvist

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu eimene auto  Audi 80 B4 1985 maksis u 10 000 krooni. Pildi kohta nii palju, et kuumal suvepäeval koju sõites oli juhiaken lahi ja jäi seda kogu ööks. Murelik ämblik, kes elas mu auto peeglis, valmistas hommikuks mulle kadunuks jäänud klaasi asemele mis suutis! Tore kui keegi sinu eest muretseb!
Minu eimene auto Audi 80 B4 1985 maksis u 10 000 krooni. Pildi kohta nii palju, et kuumal suvepäeval koju sõites oli juhiaken lahi ja jäi seda kogu ööks. Murelik ämblik, kes elas mu auto peeglis, valmistas hommikuks mulle kadunuks jäänud klaasi asemele mis suutis! Tore kui keegi sinu eest muretseb! Foto: Ahto

Lugeja küsib: Täna hommikul tööle tulles avastasin, et kontor on kinni, tööandja kõnedele ei vasta. Tegu on väikefirmaga, mille põhitegevusala on autovaruosade müük, töölepingud on olemas.Ei tea, kuhu pöörduda ja kuidas tekkinud olukorras õigesti käituda. Varem pole olnud, et tööandja ei vasta kõnedele.

Vastab tööinspektsiooni tööinspektor-jurist Ülle Kool:

Kui tööandja kontor on suletud ning ta ei vasta kõnedele, aga töötaja oma töökohale (autovaruosade müük) pääseb, tuleb teha oma igapäevatööd seni, kuni tööandja ühendust võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles