Ranitsatoetuse suurus püsib muutumatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi teise klassi õpilasel Lisete Laukusel on ranits eelmisest aastast olemas, uurib ta siiski, mida tänavu poes pakutakse. Tema ema Ulvi Laukuse sõnul piisab Paide linna poolt makstavast 1000kroonisest toetusest nii ranitsa kui ka selle sisu soetamiseks.
Kuigi teise klassi õpilasel Lisete Laukusel on ranits eelmisest aastast olemas, uurib ta siiski, mida tänavu poes pakutakse. Tema ema Ulvi Laukuse sõnul piisab Paide linna poolt makstavast 1000kroonisest toetusest nii ranitsa kui ka selle sisu soetamiseks. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Enamik Järvamaa omavalitsusi toetab esimesse klassi astujaid endiselt tuhande krooniga, mõni vald aitab kooliminejat ka koolitarvete või väikese kingitusega.

Albu valla sotsiaal- ja haridusnõunik Claire Miljukova ütles, et esimesse klassi astujad saavad  lisaks 1000kroonisele toetusele ka 500 krooni väärtuses koolitarbeid.


Paide valla sotsiaalnõunik Lille Tammik lausus, et 2000 krooni suurusele toetusele lisandub väike kingitus. «Igal aastal oleme esimese klassi õpilastele ka midagi kinkinud, kingituse sisu jääb üllatuseks,» lausus ta.

TEAVE
Ranitsatoetus Järvamaa omavalitsustes
Albu vald 1000 kr, lisaks 500 kr väärtuses koolitarbeid,
Ambla vald 500 kr,
Imavere vald 1000 kr,
Järva-Jaani vald 500 kr,
Kareda vald 2000 kr,
Koeru vald 500 kr,
Koigi vald 1000 kr,
Paide linn 1000 kr,
Paide vald 2000 kr, lisaks kingitus,
Roosna-Alliku vald 1000 kr,
Türi vald 1000 kr,
Väätsa vald 500 kr.

Allikas: JT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles