Järvamaa juurtega hobust näeb Tallinnas šõud tegemas

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol on tori tõugu hobune.
Fotol on tori tõugu hobune. Foto: Erakogu

Rahvusvahelisel ratsaspordiüritusel Tallinn International Horse Show hobuetenduses osalev hobune on sündinud ja esimesed eluaastad kasvanud Türi vallas.

Järvamaa hobusekasvataja Maie Kukk sõnas, et kuigi tema paljudest ratsanikest tänavu keegi homsest algaval rahvusvahelisel Tallinn International Horse Show´l ei osale, on tal sinna põhjust minna ikkagi. „Lähen pealtvaatajana, et elada kaasa kasvõi ainult enda kasvatatud tori hobusele Sangarile,“ sõnas ta.

Laupäeval kell 14:25 algavas šõu programm - hobuetenduses "Tori Hobusekasvandus 160" sõidab koos paljude teiste tori tõugu hobustega võistlusareenile üle kümne aastane tori tõugu hobune Sangar, kelle Maie Kukk müüs paari aastasena Raplamaa hobusekasvatajatele. „Ikka tore vaadata ja uhke tunne ka, et jälle üks minu hobustest on saanud nii head peremehed, et pääsenud kohe suurele lavale,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles