Esmaspäevani saab esitada aasta ema kandidaate

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta ema 2010- Aile Pent.
Aasta ema 2010- Aile Pent. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Naiskodukaitse Järva ringkonna juhatus ja Järvamaa maavanem Tiina Oraste andsid teada, et käes on aeg esitada Järvamaa tublisid emasid aasta ema 2011 kandidaatideks.

Aasta ema konkursile võivad kandidaate esitada nii omavalitsused, asutused-ettevõtted kui ka kodanikud kuni esmaspäevani.

Märtsi keskpaiga seisuga oli konkursile esitatud juba kuus kandidaati.

Kirjalikud ettepanekud Järvamaa aasta ema kandidaatide kohta tuleb saata e-posti aadressile: tiia@naiskodukaitse.ee või paberkandjal aadressile: Rüütli 25, Paide, 72713. Taotluse võib tuua ka Järva maavalitsuse valvelauda.
Taotlusse tuleb kirjutada kandidaadi nimi, sünniaeg, elukoht, laste arv ja vanus ning vabas vormis kirjeldus ja põhjendus. Samuti lisada taotluse esitaja nimi ja kontaktandmed.

Konkursi statuudi järgi on Järvamaa aasta ema konkursile sobiv kandidaat Järva maakonnas elav naine, pühendunud ja väärikas ema, kelle laps või lapsed võivad olla ka kasulapsed.
Eelmise aasta emadepäeval Paide kultuurikeskuses olnud kontserdil kuulutati Järvamaa aasta emaks üheksa lapse ema Aile Pent. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles