Spordiliidu mitmevõistlus jätkus kabega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabe. Pilt on illustratiicne.
Kabe. Pilt on illustratiicne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeva õhtul kell 18 kogunes Paide gümnaasiumi õppeklassi 11 kabehuvilist, kes kõik soovisid sportlikult  aega veeta.

 

Naisteturniiril näitas mänguoskust Jana Matvejeva Albust, kes alistas oma vastased mõlemas partiis ja sai esikoha avutas täisedu, nelja punktiga neljast.

Meestest võitis pingeliselt kulgenud  kabeturniiri alles järelmatši  neljas partiis meistersportlane Ain Rool  Paidest. 

Korraldaja Piret Reinfeld kiitis vastastele südi vastupanu näidanud Jaan Rohtsalu Türilt, kes põhiturniiri viimases voorus võitis liidrikohal olnud Jüri Siimu Türilt.

Järvamaa spordiliidu juubeliürituse mitmevõistlusest on osa võtnud 332 võistlejat. Kokku on olnud 18 võistlust. Edetabelit juhivad  mehed 160, naised 79, noored poisid 59 ja noored tüdrukud 34 osavõtuga. „Kindlasti peab ära märkima, et meestel käib rebimine võidu eest kahe mehe, Valev Väljaotsa ja Ahto Matvejevi vahel. Naisi on asja võtnud tõsiselt ja jahib tiitlivõitu kolm,“ lisas Reinfeld.

Mitmevõistluse järgmine etapp on 5. novembril Koerus peetav koroonavõistlus. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles