Paide linnameeskond alustas uue hooaja ettevalmistust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond - Pärnu JK Vaprus (3-2)
Paide Linnameeskond - Pärnu JK Vaprus (3-2) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Linnameeskonna esindusmeeskond alustas eile ettevalmistust klubi 10. hooajaks Premium liigas. Tänavune programm on läbi aegade tugevaim, sisaldades lisaks jõukatsumistele koduste konkurentidega ka kaht kontrollmängu Soome klubidega.

25. jaanuaril on Paide Linnameeskond vastamisi eelmise hooaja Soome esiliiga võitja Turu Palloseuraga. Mäng algab EJL Jalgpallihallis kell 12. 8-kordsel Soome meistril TPS-il on sel sajandil tulnud üle elada raskeid aegu, kuid pärast kaht hooaega esiliigas ollakse nüüd tagasi Veikkausliigas. Päev varem kohtub TPS-iga Sõle hallis ka Nõmme Kalju.

11. veebruaril sõidab Paide Linnameeskond külla 2016. aasta Soome meistrile IFK Marienhamnile, kes tänavuse hooaja lõpetas viienda kohaga. Mäng toimub Ahvenamaal Eckeröhallis algusega kell 18. Tänavu veebruaris käis Marienhamnil külas FC Flora, kes naasis 1:0 võiduga. Lõppenud hooajal esindas Marienhamni värve ka Eesti koondise noor väravavaht Andreas Vaikla.

Eesti Jalgpalli Liidu traditsioonilise Taliturniiri raames kohtub Paide Linnameeskond 5. jaanuaril kell 17.45 FC Flora, 13. jaanuaril kell 14 Narva Transi, 16. jaanuaril kell 19.30 Nõmme Kalju, 28. jaanuaril kell 14 FCI Levadia ja 3. veebruaril kell 14 Tartu Tammekaga. Hetkeseisuga on veel lahtine hooaja viimase kontrollmängu vastane veebruari keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles