Järva kodutütred võitsid Ernakese võistlusmatka

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Kõonurm

Nädalavahetusel Lääne-Virumaal olnud kodutütarde võistlusmatka Ernake võitis Kodutütarde Järva ringkonna võistkond Jõgeva ja Lääne ringkonna ees.

Võistlusraja pikkus oli linnulennult pisut üle 35 kilomeetri, mille läbimiseks kulus võistkondadel ligi 30 tundi. Liikuda tuli luurepatrullina tingliku vaenlase tagalas ja täita kontrollpunktides antud ülesandeid.


Järva kodutütarde võidukasse võistkonda kuulusid Katre Kiisk, Leini Tiik, Johanna Lehtmets ja Lisette Lehtmets. Võistkonda juhendanud aastaid Erna retkel ja teistel patrullvõistlustel käinud Urmas Kõonurm ütles, et järvalastele tõi edu hoolikas ettevalmistus ja eelmistelt võistlustelt saadud kogemused. «Tüdrukud näitasid väga head taset ka ülesannete täitmisel, suutes 16 ülesandest võita seitse ja kolmel tulla teiseks,» täpsustas ta.


Kõonurme meelest mõjus võistkonnale hästi kahtlemata ka eelmisel nädalavahetusel Järva naiskodukaitsjate esikoht naiskodukaitsjate koormusmatkal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles